FWU Life Lux

FWU Life Insurance Lux S.A. is op 28 oktober 1987 opgericht en is gevestigd in het Groothertogdom Luxemburg. Zij heeft vestigingen in Duitsland, Frankrijk, Italië en Spanje.

Onze kerncompetenties

Binnen FWU biedt FWU Life Insurance Lux S.A. de producten voor de regionale verkooppartners en beheert ze de individuele verzekeringsovereenkomsten.

FWU Life Insurance Lux S.A. ontwerpt de producten samen met haar meerderheidsaandeelhouder, FWU AG, München, en is gespecialiseerd in beleggingsgebonden levensverzekeringsoplossingen met innovatieve beleggingsconcepten. Het wettelijke kader in Luxemburg vergemakkelijkt dit omdat het moderne en op maat gesneden beleggingsoplossingen toestaat.

Al bijna 30 jaar lang is FWU Life Insurance Lux S.A. een competentiecentrum voor efficiënte administratie met een volledig automatisch en bijna papierloos polisbeheer, inclusief vergoedingen en betalingen. FWU Life Insurance Lux S.A. bedient haar verkooppartners en klanten snel en betrouwbaar met de allernieuwste technologie.

ONZE MOEDERMAATSCHAPPIJ FWU

FWU als groep bewijst zijn vooruitstrevend denken en efficiëntie op het gebied van beleggingen en levensverzekeringen al meer dan 30 jaar. Door een uitgebreid netwerk te ontwikkelen in financiële markten overal ter wereld, met uiterst efficiënte IT-systemen en innovatieve beleggingsoplossingen, is FWU een wereldwijde speler op het vlak van levensverzekeringen geworden. 

In 1983, richtte Dr. Manfred Dirrheimer, onze stichter en CEO, FWU op als “Forschungsgesellschaft für Wettbewerb- und Unternehmensorganisation", en legde zo de basis voor een succesverhaal dat al meer dan 30 jaar duurt. We zijn van een consultancyfirma in München uitgegroeid tot een productinnovator in de Duitse levensverzekeringsmarkt en uiteindelijk tot een wereldwijde speler in de levensverzekeringssector, met 12 vestigingen in Europa en Azië. Wij, als FWU, handelen onafhankelijk en focussen onze bedrijfsstrategie op snelle, doch duurzame groei, net zoals het familiebedrijven betaamt.

Het management van FWU heeft besloten deze groeistrategie te ondersteunen met een wereldwijde herpositionering van de FWU Group onder één overkoepelend merk. Deze beslissing benadrukt ons streven om sterker te worden als merk en om ons dienstenaanbod aan u als klant van FWU verder uit te breiden.

Contact

FWU Life Insurance Lux S.A.
4a, rue Albert Borschette
L-1246 Luxembourg
 
Téléphone : +352 (0) 26494-200
Fax: +352 (0) 26494-300
 
E-mail: info@fwulife.be