Volwassen start-up

Op het moment dat ouderwetse, conservatieve instellingen inzien dat hun bedrijfsmodellen achterhaald zijn door het veranderende gedrag van de klanten en de technologische vooruitgang, zijn het creatieve bedrijven, de durvers die focussen op technologie, die zullen slagen. In deze context doen jonge, kleine en zogezegd zwakkere bedrijven het dankzij hun totaal andere manier van denken beter dan gevestigde bedrijven.

Bij FWU geloven wij dat anders denken over financiële producten leidt tot betere prestaties van de producten. Flexibiliteit, ervaring en specialisatie creëren niet enkel een beter aanbod, zij maken deel uit van onze mentaliteit. Het is een integraal deel van onze FWU-mentaliteit om bestaande overtuigingen opnieuw te bekijken en ons denken te herzien waar nodig.

Bij FWU hebben we onze start-upmentaliteit behouden om dapper genoeg te zijn om te durven uitbreiden en evolueren, alsook onze focus op beleggingsgebonden producten. Wij geloven in technologie, omdat technologie ons efficiënt maakt. Wij geloven in creativiteit, omdat creativiteit ons uniek maakt.

ÉÉN MENTALITEIT, ÉÉN MERK

Onze mentaliteit is het resultaat van het verlangen om betere oplossingen en producten aan te bieden aan onze klanten, distributeurs en partners. FWU's innovatieve start-upmentaliteit stelt ons in om te voldoen aan individuele behoeften, beter dan om het even welk ander bedrijf van een vergelijkbare grootte. De afgelopen 30 jaar hebben we de financiële knowhow en ervaring opgebouwd om uw spaargeld te beschermen en te laten groeien in moeilijke tijden voor de levensverzekeringssector.

IEDEREEN IS ANDERS, IEDER ASPECT VAN JOU IS ANDERS

Op basis van deze overtuiging zet niet alleen onze mentaliteit, maar ook ons merk een stap vooruit. Niet alleen werken we sinds 25 november samen als één groep van entiteiten met dezelfde instelling, vanaf vandaag delen we ook één gemeenschappelijk merk. FWU – Forward U, betekent nog verder gaan in ons streven om u, als individu, centraal te stellen. Geavanceerder en persoonlijker dan ooit tevoren.

Contact

FWU Life Insurance Lux S.A.
4a, rue Albert Borschette
L-1246 Luxembourg
 
Téléphone : +352 (0) 26494-200
Fax: +352 (0) 26494-300
 
E-mail: info@fwulife.be